Achterhoedegevecht van het W&S Bureau

   februari 14, 2016

Head in Hands

Bij het ontstaan van een vaste of tijdelijke vacature is snelheid en kwaliteit van groot belang. Zeker als er met regelmaat (meerdere) vacatures zijn is het goed om kritisch te kijken naar de meest effectieve en duurzame manier deze in te vullen. Hierbij is het tevens van belang de kosten goed in de hand te houden.

In veel gevallen is het vervullen van een openstaande vacature geen dagelijkse kost voor een lijnmanager en ook menig HR professional is meer gericht op behoud en ontwikkeling van mensen. Het werven van talent is een vak apart. Alternatieven worden soms gezocht in de inzet van een werving & selectiebureaus waarbij de balans tussen kwaliteit en prijs vaak ver te zoeken is. Naar mijn idee voeren deze bureaus dan ook een achterhoedegevecht en zijn er manieren die aanmerkelijk effectiever zijn.

  • Als ervaren senior recruiter kan ik gericht en exclusief voor u een zoekopdracht uitvoeren waarbij u de werkelijk geïnvesteerde uren vergoedt met een beperkte succesfee. Hiermee haalt u een specialist in huis die de gehele procedure voor u op maat uitvoert met een maximaal kwalitatief rendement. Daarbij valt de totale investering lager uit dan bij de inzet van een werving & selectiebureau, terwijl het resultaat positief onderscheidend is door de gerichte aandacht en energie die erin wordt gestoken.
  • Als parttime interim recruiter kan ik me de organisatie snel eigen maken en voor meerdere vacatures uw HR afdeling ondersteunen. Vanzelfsprekend neem ik complementaire competenties mee op het gebied van pro actief, resultaatgericht werven met gebruik van alle moderne sociale media en netwerken. En een ik een warm netwerk uiteraard! Verder werp ik graag een frisse blik op uw wervingskanalen, uw arbeidsmarktpositionering en het selectieproces.

Kortom, graag biedt ik u een flexibele oplossing waarbij niet het snelle gewin van een bureau centraal staat, maar een efficiënte en effectieve oplossing voor u. Graag maak ik  nader kennis om het een ander toe te lichten.